Scapă de anxietate și fă lucrurile pe care ți le dorești

Descoperă obiceiurile de Zi Cu Zi care îți vor schimba viața

Vrei să preiei controlul asupra vieții tale și să fii un învingător?

Te simți Pierdut?

Ești cuprins de frică și anxietate atunci când te gândești la viața ta și la viitor? 

Vrei ca viața ta să se schimbe, dar pur și simplu nu știi de unde să începi și ce să faci pentru a schimba ceva concret? 

Privești în jurul tău cum alți oameni reușesc și ai vrea să poți și tu să faci lucrurile alea, să poți să ai și tu entuziasmul lor? 

Aștepți o Schimbare…

Aștepți parcă să se întâmple ceva, îți dorești ca ceva să fie diferit. Sper că mâine ceva se va întâmpla și te va scoate cu forța din starea din care simți că parcă nu mai ai scăpare… 

Vrei, dar nu știi cum să faci… Și ai ajuns la limita răbdării, ai ajuns în punctul în care nu mai crezi că lucrurile se vor schimba vreodată. 

Tot ce pot să îți spun este că te înțeleg… 

Pentru că am fost și eu exact acolo, știu cum e și cum se simte… 

Așteptam să mor

Abia ieșisem dintr-o relație de 5 ani și tocmai fusesem obligat să renunț la organizația căreia îi dedicasem ultimii 3 ani din viață.

Acel moment a reprezentat un șoc pentru mine și a marcat începutul unei perioade foarte ciudate din viața mea.

Aveam 22 de ani. 

N-am mai scris nimic, am trecut printr-un master în resurse umane știind că nu voi profesa vreodată în domeniu și în general am simțit că parcă nimic nu mai contează.

În următorii 10 ani am fost total pierdut. Mi-am petrecut timpul dând sfaturi celor din jur, criticând absolut tot ce se întâmpla și trecând prin diferite episoade obsesive.

Vreo 3 ani de zile viața mea s-a redus la World of Tanks, un joc pe care îl jucam obsesiv și în care investeam mii de euro. Vorbeam doar despre asta.

Apoi am avut o perioadă în care nu eram interesat decât despre politică și nu puteai să vorbești cu mine decât despre PSD vs. PNL sau mai știu eu ce.

Eram pierdut într-un ocean de idei, fără să am habar care este scopul meu pe acest pământ. Pur și simplu mă trezeam, mâncam prostii, mă jucam pe calculator, mă uitam la seriale și la filme și mă duceam înapoi la somn.

Zi după Zi după Zi

Îți poți închipui ce înseamnă să te sperie ideea de relaxare? Să îți dorești să se întâmple ceva dramatic în viața ta, orice, doar ca să te facă să ieși din starea de amorțeală?

Nu am glumit când am spus mai sus că așteptam să mor, pentru că literalmente asta făceam, chiar dacă nu era ceva asumat.

Știu cum e să simți că nu ai pentru ce să trăiești

Înțeleg prin ce treci pentru că am trecut și eu prin lucrurile astea. 

Ani de zile am trăit parcă viața altcuiva, o viață în care nu mă regăseam, o viață de la care ajunsesem să nu mai am nicio așteptare.

Dar la un moment dat, totul s-a schimbat

Primul moment de AHA a venit atunci când am înțeles că nu trebuie să fiu negativ. Scopul nu este să mă uit în jur și să critic.

În momentul în care mi-am format un obicei din a fi pozitiv, parcă totul s-a schimbat brusc.

Pur și simplu e incredibilă diferența pe care o poate face un simplu obicei schimbat.

A fost momentul în care viața mea a început să se schimbe. Imediat ce am ales să privesc lumea din jurul meu prin lentila pozitivității, viața mea s-a transformat.

Lucrurile Mici, de Zi cu Zi

Am realizat șocat cât de multe lucruri nocive pentru mine făceam fără să îmi dau seama. Îmi intraseră în reflex, erau niște obiceiuri prin care nu făceam decât să îmi fac rău.

De asta în decembrie 2019 am luat cu adevărat decizia de a îmi transforma viața.

Am început să schimb unul câte unul obiceiurile care mă țineau pe loc, lucrurile care îmi făceau zi de zi rău. Lucruri mici, ce par atât de inofensive la prima vedere…

Iar rezultatul a fost și este incredibil. Și de asta vreau să împărtășesc aceste lucruri cu tine…

 

Învață cum să devii un Învingător!

Află secretele celor mai de succes oameni și învață practici testate pe care poți începe să le pui în practică imediat.

Vrei să ai mai mult succes și să simți în fiecare zi că mai faci un pas către viața pe care o dorești și pe care o meriți?

Atunci acest e-book este perfect pentru tine. Informațiile din această carte te vor ghida pe drumul către succes. Vei construi un mindset orientat către succes, obicei cu obicei.

Poți aplica aceste sfaturi în afaceri, în competiții sportive, la muncă și în multe alte domenii. Te pot ajuta chiar și să ai o relație de cuplu mai bună.

Învață de la Cei mai Buni

Învingători din toată lumea au spus că mindestul potrivit este motivul principal din spatele reușitelor pe care le-au avut și le au.

Și am experimentat asta și eu. Am început să fac lucruri și să am succes abia după ce am mi-am schimbat mindsetul.

TU ești cel care alege să fie învingător. Și TU poți face asta la orice vârstă și în orice context.

Trebuie doar să te asiguri că ai obiceiurile potrivite. Acestea împreună generează mindsetul necesar pentru a învinge.

Mindsetul unui Învingător

Mindsetul este fundamental pentru a putea să ai succes. Ai nevoie de un mindset de învingător înainte de a putea să fii unul. Iar în această carte vei primi exact asta, pașii care te vor ajuta să îți construiești un astfel de mindset.

Totul este explicat până în cele mai mici detalii și vei trece prin obicei după obicei pentru a putea crea acest mindset de învingător.

În carte vei primi doar sfaturi concrete pe care poți începe să le implementezi imediat. 

Această carte se potrivește doar oamenilor care vor să FACĂ!

TU EȘTI UNUL DINTRE EI?

Vrei să îți transformi viața și să devii un Învingător? 

AM APLICAT ACESTE OBICEIURI

În 2020 am luat decizia să îmi transform radical viața. Timp de 12 luni, am aplicat fiecare dintre cele 20 de obiceiuri pe care le prezint în Ebook. Iată rezultatele:

Fără anxietate

Odată ce am început să fac lucruri mișto în viața mea, să simt că am un scop și o misiune, anxietatea a dispărut aproape imediat.

2 Afaceri

Am creat de la 0 două business-uri, care îmi permit astăzi să fac ceea ce îmi place și să ajut oamenii să trăiască mai bine.

Vocația

Am înțeles ce îmi place cu adevărat să fac și care sunt metodele prin care pot să fiu fericit și împlinit din punctul ăsta de vedere.

Fără Vicii

Am renunțat la fumat după 11 ani și sunt astăzi mai sănătos decât am fost vreodată în ultimii 10 ani. Am descoperit cât de importantă este sănătatea.

Am slăbit 32 de kilograme

Obiceiurile sănătoase m-au ajutat să îmi schimb alimentația și să mă concentrez pe a fi sănătos.

Oameni WOW

Am cunoscut sute de oameni extraordinari împreună cu care știu că voi face lucruri extraordinare în anii ce urmează.

2021 POATE SĂ FIE ANUL TĂU

Descoperă Obiceiurile Zilnice care îți vor transforma viața și te vor ajuta să obții tot ceea ce îți dorești! 

DEPINDE DOAR DE TINE

Aș mai putea cred să mai adaug la lista de reușite din 2020… Și poate ți se pare că exagerez, poate ți se pare că atât de multe schimbări sunt imposibile în doar un an de zile.

Câteodată privind înapoi parcă nici mie nu îmi vine să cred unde eram în decembrie 2019 și unde sunt astăzi.

Diferența la nivel de mindset, la nivel de obiceiuri, la nivel de ce fac zi de zi este pur și simplu incredibilă…

Și parcă nu-mi vine să cred că totul a plecat de la obiceiurile de zi cu zi, de la lucrurile micuțe pe care le facem de cele mai multe ori fără ca măcar să ne gândim la ele.

TE POȚI SCHIMBA!

Ani de zile am continuat să nu fac nimic cu viața mea, să sufăr, să nu îmi pot atinge potențialul. Tocmai pentru că așteptam cine știe ce transformare majoră, epică.

Realitatea este alta. Schimbările reale nu se petrec în cine știe ce momente dramatice, în care Universul conlucrează ca să îți arate ție calea.

Nu, schimbările reale se petrec în fiecare zi, pas cu pas! Dacă vrei să îți transformi viața, ai nevoie de obiceiuri sănătoase, care să te ajute concret.

Cea mai bună modalitate prin care poți să scapi de anxietate, depresie și suferință este să devii cea mai bună versiune a ta.

Și nu este nevoie să aștepți înfrigurat să se întâmple ceva extraordinar. Alege să începi să faci asta chiar acum!

 

ALEGE SĂ DEVII UN ÎNVINGĂTOR!

Descoperă Obiceiuri Concrete pe Care le poți implementa imediat în viața ta!

FAQs

Care Este Prețul Cărții?

Prețul Ebook-ului este de 29 RON. 

CE PRIMEȘTI DACĂ ALEGI SĂ COMANZI? ​

Ebook-ul 20 de Obiceiuri Ale Învingătorilor, în variantă PDF.

CUM POT FACE PLATA?

Poți plăti cu cardul, direct pe site, în siguranță, prin intermediul NETOPIA Payments. 

Cum Primesc Cartea?

Imediat ce efectuezi plata, vei primi un email cu link-ul de unde poți downloada Ebook-ul. Cartea este în format PDF.

Alege să îți schimbi viața

DEVINO UN ÎNVINGĂTOR!