Repară-ți Relația în 6 Pași Simpli și Concreți

Cum să ajungi Să Ai o Relație Bazată pe Încredere, în care să te Simți Iubită, în 8 Săptămâni

ÎNSCRIE-TE PE LISTA DE AȘTEPTARE

“Vreau Să Simt Că Îi Pasă de Mine și De Relație!”

E normal să îți dorești să ai o relație în care să te simți în siguranță.

Vrei să știi că te poți baza pe omul pe care îl iubești.

Însă nu faceți decât să vă certați, să vă reproșați lucruri. El nu te ascultă, nu îți acordă atenție, nu ține cont de părerea ta și nu aveți planuri de viitor comune.

Ai încercat să îi spui, să îi arăți că îl iubești. Ai schimbat foaia și ai încercat să fii fermă, sau din contra ai făcut ca el doar ca să nu vă certați. Și totuși nimic nu a funcționat.

Tăcerea este întreruptă doar de certuri și vă aruncați încă și încă o dată greșelile trecutului în față.

Este un cerc vicios din care simți că nu există ieșire. Încerci să vorbești cu el. Încerci să îi spui ce te deranjează, dar el îți spune că îl cicălești și că vrea să îl lași în pace.

Faci asta scrâșnind din dinți și aștepți momentul potrivit pentru a îi spune cât de mult te-a deranjat ce a făcut. Și tot așa.

Am fost și eu unde ești tu astăzi să știi… 

La 19 Ani M-am Căsătorit!                       

Tocmai pentru că îmi doream o relație perfectă și visam să am relația aceea ca în filme. Îmi doream lucrurile astea, așa că am făcut acest pas foarte devreme.

Era prima mea relație serioasă și eram 100% convins că vom rămâne împreună pentru totdeauna. Eram deja împreună de 3 ani.

La 18 ani ne mutaserăm împreună și deși lucrurile nu erau perfecte, credeam cu tărie că acea fată era sufletul meu pereche.

 

 

  

 

Am divorțat 2 ani mai târziu.

Aveam 21 de ani și viața mea fusese dată peste cap. Acela a fost momentul 0, momentul în care am început să vreau să știu și să înțeleg mai multe despre relații!

O să țin minte toată viața clipa în care m-am dus la mama mea și i-am spus că eram căsătorit și că făcusem asta fără ca cineva să știe.

M-a privit exact așa cum trebuia, ca pe cineva care habar nu avea cu ce se mănâncă subiectul ăsta și care se aruncase cu capul înainte. Și atunci am simțit atât de puternic ceea ce probabil că și tu simți. 

 

Ai Vrea Ca Totul Să Fie Așa Cum Era La Început

Atunci când simțeai entuziasm în fiecare zi, când îți arăta că te iubește și că este acolo pentru tine. Ți-e dor să te simți ca atunci!

Și majoritatea experților și psihologilor îți vor spune că nu se poate, că e normal ca relațiile să se transforme și că trebuie să te mulțumești cu ceea ce ai.

Îți vor spune că așa arată o relație între doi adulți că trebuie să înveți să te resemnezi cu asta!

Ascultă-mă atunci când îți spun că Greșesc 100%! Lucrurile pot să fie mai bune să știi! Am văzut-o cu ochii mei, de nenumărate ori! Dar trebuie să faci ceva pentru asta, pentru că nu e de joacă!

Relația Îți Afectează Întreaga Viață

Atunci când relația ta de cuplu se transformă într-un război, toate aspectele vieții tale au de suferit. Nimeni nu își dorește asta.

O relație nefericită generează stres, probleme și mai ales incertitudine. Asta nu face bine nici partenerilor, nici eventualilor copii.

Studiile au arătat că cel mai nociv mediu pentru un copil este o relație nefericită.

Poate pare incredibil, dar este mai bine ca un copil să crească doar cu un părinte, însă într-un mediu echilibrat, decât într-o relație în care există conflict după conflict.

Lucrurile Însă Nu Se Rezolvă de La Sine

Am interacționat cu sute de cupluri în ultimii 10 ani. Și ce am învățat din asta este că nimic nu se rezolvă fără acțiune din partea partenerilor.

Dacă aștepți și speri ca relația ta să se schimbe pur și simplu, nu faci decât să te minți singură. Singurul mod prin care problemele se vor rezolva este acțiunea.

Dacă vrei să schimbi ceva în relația ta, trebuie SĂ FACI CEVA PENTRU ASTA.

Cum Pot Să Încep Să Lucrez La Relația Mea?

 

Dacă îți dorești o relație în care să simți cu adevărat că ești Iubită, respectată și dacă vrei să simți că poți avea încredere totală în partenerul tău, continuă să citești. 

Înainte de a merge mai departe, vreau să îți spun din start: SE POATE!

Poți să ai parte de o relație așa cum ai visat dintotdeauna. Și nu e nevoie să înveți toate tehnicile avansate de psihologie sau mai știu eu ce.

Este suficient să aplici așa cum trebuie câteva principii simple.

 

O Metodă Care Îți Va Aduce Rezultate

Am ajutat în ultimii 10 ani foarte multe persoane. Pe subiecte ca relațiile, adicțiile, dezvoltare personală și nu numai. Este vocația și pasiunea mea.

Și ce am învățat în toți acești ani este că oamenii vor rezultate. Nu teorii complexe, nu citate motivaționale, ci REZULTATE.

Și înțeleg perfect asta, și eu sunt la fel. Nu suport învârtitul în cerc, nu suport să îmi plâng mie sau altora de milă.

De asta tot ceea ce îmi doresc este să mă asigur că TU ai parte de REZULTATE!

Află Cum Să Ai O Relație De Nota 10

Pași Mici, Concreți, Care Funcționează

Am văzut foarte multe metode care promit marea cu sarea. Lucruri incredibile care nu există în lumea reală.

Eu nu îți promit lucruri absurde. Dar îți promit că vei avea o relație mai bună după ce vei încerca această metodă.  

Mărturie pentru asta stau miile de persoane cu care am interacționat de-a lungul timpului și pe care le-am ajutat într-un fel sau altul.

Relația Ta Poate Să Fie Mai Bună

Știu că de multe ori simți că ai ajuns la capătul răbdării. Poate chiar te-ai resemnat, ți-ai spus că nu mai este nimic de făcut și că asta va fi viața ta.

Sunt aici să îți spun că nu trebuie să fie așa. Nu ai încercat încă tot ceea ce puteai să încerci pentru a îți salva relația.

Dacă vrei să îți faci relația să funcționeze, dacă vrei să rezolvați problemele și să nu mai treci prin aceleași certuri nesfârșite, ești unde trebuie.

Pentru că de astăzi poți să te înscrii, pentru prima dată, la cursul experențial “Cum Să Ai O Relație De Nota 10!”

Experiența mea va fi pusă pe parcursul a 8 săptămâni în slujba ta. Îți voi transmite tot ceea ce am învățat în 11 ani de studiu ai relațiilor.

Cei 6 Pași

Cursul se va desfășura pe parcursul a 8 săptămâni, în care vei învăța cei 6 pași fundamentali care definesc o relație așa cum trebuie.

Bazându-mă pe studii, ultimele cercetări în domeniu precum și experiența mea personală și interacțiunea cu mii de cupluri, am ajuns la concluzia că acești 6 pași sunt pilonii unei relații extraordinare.

În acest curs te voi ajuta să treci prin ei toți, dar aplicat pe propria ta relație. Îți voi spune ce poți face CONCRET pentru a lucra la relația ta.

Cei 6 Pași fundamentali sunt:

 1. Evaluare
 2. Înțelegere
 3. Vulnerabilizare
 4. Comunicare și Rezolvare
 5. Conexiune Autentică
 6. Protejare

Fiecare dintre acest pas fundamental va fi tratat pe larg. Îți voi expune pe scurt teoria, îți voi oferi argumentele științifice, iar mai apoi îți voi arăta cu exemple de ce lucrurile pe care ți le spun funcționează.

Și, poate cel mai important, îți voi răspunde la întrebări și te voi ajuta să particularizezi toate aceste lucruri pe relația ta.

Mă voi asigura că până la finalul acestui curs:

 • Vei ști ce îți dorești cu adevărat de la relația ta de cuplu.
 • Vei descoperi cum să îți evaluezi relația de cuplu așa cum trebuie și cum să identifici imediat care sunt problemele în viitor.
 • Îți vei afla nevoile fundamentale și cum să faci diferența dintre acestea și simple dorințe.
 • Vei putea să comunici cu partenerul astfel încât el chiar să te asculte.
 • Vei reaprinde flacăra pasiunii în relația ta și îl vei face pe partener să te dorească ca înainte.
 • Vei știi cele mai bune metode pentru a rezista influențelor exterioare și cum să nu îi mai lași pe “alții” să se bage între voi.
 • Vei putea să discuți cu partenerul tău despre subiecte sensibile ca bani, dependențe, familie, responsabilități, fără să îl enervezi și vei vedea că te va lua în seamă.
 • Vei ajunge să ai o relație mai bună și vei ști exact care sunt lucruri pe care trebuie să le urmărești ca să o menții așa pe termen lung.
 • Relația ta poate să fie ceea ce îți dorești, îți promit asta.
 • Te voi ajuta să înțelegi exact ce trebuie să faci pentru ca relația ta să ajungă cea mai bună versiune a ei. Trebuie doar să îți dorești cu adevărat asta și să acționezi!

Înscrie-te pe Lista de așteptare!

Editița a II-a va începe în 6 Ianuarie 2021

Înscriere integrală – 697 RON doar 497 RON 

Înscriere în rate – 2 x 297 RON (a doua rată se achită la jumătatea cursului)

Această ofertă este disponibilă doar la lansarea acestui curs. Ulterior prețul acestuia va crește. 

Despre Petre Fluerașu

Sunt pasionat de oameni.

Vocația mea, cea mai mare dorință și motivul principal pentru care mă ridic din pat dimineața este să ajut cât mai mulți oameni să își atingă potențialul maxim.

Subiectul care m-a atras dintotdeauna Ca un Magnet a fost cel al relațiilor. Cred cu tărie că relația de cuplu este fundamentală pentru ca un om să poată să își atingă potențialul maxim.

În ultimii 11 ani am învățat incredibil de multe despre relații. Am fost de-a lungul acestor ani În Toate Posturile Posibile, am experimentat la prima mână toate lucrurile despre care vorbesc acum.

Am descoperit pe parcurs că pot ajuta oamenii să aibă relații așa cum își doresc. Am ajutat Sute de Cupluri să își îmbunătățească Relațiile și am văzut exemple peste exemple, atât de relații toxice cât și de relații wow!

Misiunea Mea

În 2020 însă m-am hotărât să trec la un alt nivel și să ajung cu mesajul meu la cât mai mulți oameni. Cred sincer că misiunea mea este să îi ajut pe cât mai mulți să aibă parte de o relație așa cum visează.

Încerc să vin în fața oamenilor cu un nou model. Sfaturile, soluțiile pe care eu ți le propun se bazează pe lucruri concrete. Îți voi vorbi despre studii, statistici, lucruri concrete care au fost demonstrate că funcționează.

De la mine vei afla ce poți să faci CONCRET pentru a îmbunătăți aspecte specifice ale relației tale, relația ta cu totul și în cele din urmă întreaga viață!

Acordă-mi încrederea ta și te asigur că vei reuși să ai o relație Așa Cum Îți Dorești!

 

Cum se Desfășoară Cursul?

Cursul “Cum Să Ai O Relație De Nota 10!”se va desfășura pe parcursul a 8 săptămâni.

Totul se va întâmpla pe Facebook. Odată ce te înscrii, vei fi adăugată pe un grup de Facebook dedicat acestui curs, alături de ceilalți participanți. Nu trebuie să instalezi absolut niciun program special, ai nevoie doar de un laptop sau un telefon cu conexiune la Internet.

O dată pe săptămână, Marțea, ne vom întâlni pentru webinar-ul săptămânal. În aceste webinarii eu îți voi explica în detaliu subiectele pe care ne vom concentra în respectiva săptămână și îți voi oferi exemple, atât din viața mea personală cât și din viața a mii de cupluri cu care am interacționat și pe care le-am ajutat de-a lungul timpului.

La sfârșitul fiecărui webinar va exista o sesiune de întrebări și răspunsuri unde vei avea ocazia să îmi pui în direct toate întrebările pe care le dorești, tocmai pentru a primi răspunsuri concrete, pe care să poți începe să le aplici imediat.

Dacă nu poți participa la o întâlnire LIVE nu îți face probleme, vei avea la dispoziție înregistrările.

De la o săptămână la alta, vei primi exerciții pe care să le faci acasă, atât singură cât și împreună cu partenerul.

13 Motive Să Te Înscrii La Curs

Înscrie-te acum și Transformă-ți Relația!

Înscrie-te pe Lista de Așteptare!

Programul Cursului: ce înveți CONCRET în fiecare Săptămână!

 • Detalii organizatorice (explicații despre cum va funcționa concret cursul).
 • Primele detalii despre ceea ce înseamnă o relație fericită.
 • Îți voi explica de ce oamenii nu reușesc de cele mai multe ori să facă schimbări și care sunt obstacolele care trebuie depășite. 
 • Îți voi arăta cele mai importante schimbări de mentalitate pe care trebuie să le faci pentru a avea succes în acest curs. 
 • Vei afla câteva trucuri psihologice care îți vor folosi pe mai departe în acest curs, cât și în viață în general. 
 • Vei primi și prima temă pentru acasă o dată cu acest Webinar.
 • Cum să îți Dai Seama Dacă Relația ta Este Ceea ce Ai Nevoie Sau Dacă Ești într-o relație Toxică
 • Identificarea problemelor principale în relație, atât din perspectiva ta, cât și a partenerului.
 • Vom face împreună o listă cu lucrurile la care vrei să lucrezi pe perioada acestui curs, tocmai pentru că vreau să fiu sigur că voi reuși să îți ofer exact sfaturile concrete de care ai nevoie.
 • Vei primi următoarea temă pentru acasă și prima care îl va implica direct și pe partener.
 • Ce înseamnă o Nevoie și de Unde Vin ele?
 • Ce sunt dorințele și care este legătura dintre ele și nevoi
 • Cum Să faci Diferența între Ceea ce Vrei și ceea ce ai Nevoie și Mai ales cum se schimbă relația ta în funcție de asta.
 • Care sunt motivele care te-au adus în acest punct, de ce a ajuns relația ta aici.
 • Cine “este de vină” pentru problemele din relație?
 • Cum Îți Afectează Traumele din Copilărie Relația și Cum Să Le Rezolvi
 • Vei Înțelege care sunt adevăratele motive din spatele certurilor și te voi ajuta să îți faci o imagine clară asupra motivelor reale care se ascund în spatele problemelor din relația ta.
 • Vei Primi teme pentru acasă care să te ajute să îți identifici nevoile fundamentale, atât pe ale tale cât și pe ale partenerului.
 • Îți voi explica ce înseamnă cu adevărat vulnerabilitatea și cât de multe îți poate aduce ea în relație.
 • Relația ta nu trebuie să fie un câmp de luptă, iar prin Vulnerabilizare vei reuși să refaci conexiunea cu partenerul tău.
 • Scopul acestui webinar este să te ajute să te reconectezi cu partenerul și să simți că ești din nou într-o relație ca la început.
 • La sfârșitul webinarului, vei primi teme concrete care te vor ajuta să îl implici și pe partener în acest proces și să fiți vulnerabili împreună. Va descoperi și ele cât de multe beneficii există în asta.
 • În orice relație, lucrurile pleacă de la comunicare. Comunicarea deficitară stă la baza foarte multor probleme în relații.
 • În acest webinar îți voi arăta tehnici care funcționează pentru a îmbunătăți radical comunicarea cu partenerul tău.
 • Îți voi oferi exemple reale și îți voi spune concret ce CUVINTE și EXPRESII să folosești pentru a obține reacțiile dorite.
 • Vei Învăța Cum Să Vorbești cu El Ca Să te Asculte
 • Comunicarea este pasul cel mai important către rezolvarea problemelor din relație.
 • În temele pentru acasă din această săptămână, vei face pași concreți pentru a rezolva problemele în relația ta.
 • 90% dintre problemele care duc la despărțire în cupluri au într-un fel sau altul legătură cu zona intimității.
 • Îți voi explica De Ce Intimitatea este Fundamentală în Relația Ta De cuplu și care sunt diferențele între modul în care bărbații și femeile percep subiectul sexualitate.
 • Îți voi răspunde direct la întrebări și îți voi arăta tehnici și metode prin care poți să îl faci să te observe din nou ca și FEMEIE:
 • Vei învăța cum și ce să faci exact ca să reaprinzi flacăra Pasiunii
 • Te voi ajuta să dezvolți o conexiune puternică cu partenerul tău și să readuceți clipele magice înapoi.
 • De foarte multe ori, problemele în cuplu nu țin doar de cei doi parteneri. Aceștia sunt influențați de diverse persoane din exterior.
 • În acest webinar îți voi spune cum să faci față unor astfel de situații și cum să comunici cu partenerul tău pentru a rezolva astfel de problem pe viitor.
 • Vei învăța să abordezi aceste situații cu tact și să ajungi la o rezolvare benefică ție și relației, în loc de certurile nesfârșite la care se ajunge de obicei.
 • Te voi învăța tehnici de calmare și de persuasiune pe care le-am folosit și eu în situații foarte tensionate și cu miză mare. Aceste tehnici au dat întotdeauna rezultate pentru mine și sunt 100% sigur că vor funcționa și pentru tine.
 • După această săptămână vei știi cum să te descurci cu familia, prietenii sau copiii în contextul relației tale. Vei afla cum să nu te mai pui niciodată pe locul 2. 
 • Tragem concluziile în urma acestor 8 săptămâni.
 • Vei afla în această întâlnire ce să faci atunci când înțelegi că relația ta, în ciuda eforturilor tale, nu poate funcționa.  
 • Dacă Trebuie Să te Desparți, vei afla cum să faci asta mai ușor și fără probleme.
 • Îți arăt cum să tragi linia, să înțelegi exact la ce anume ai de lucrat în următoarele luni și care sunt cele mai bune soluții
 • Privim spre viitor și spre cum se va dezvolta relația ta în continuare!

Cât ai fi dispusă să Plătești pentru a fi Fericită?

Nu ai idee cât de mult rău îți faci stând într-o relație în care nu ești fericită. RĂU FIZIC!

Studii recente au observat o legătură între fericirea în relații și diferite boli. Oamenii aflați în relații nefericite mor mai tineri și sunt mai predispuși la numeroase boli grave.

Asta pe lângă calitatea redusă a existenței tale și pe lângă efectele pe care o relație toxică le are asupra celorlalte aspecte ale vieții.

Ca să nu mai vorbesc despre efectul pe care o relație toxică îl are asupra copiilor. Copii învață tiparele părinților și mai apoi ajung să le aplice.

Dacă nu mă crezi, gândește-te la relația ta actuală. Seamănă cu relația părinților tăi? Ai făcut și tu aceleași greșeli ca și ei?

Am auzit scuza cu “stau într-o relație nefericită pentru copii” de atâtea ori. Cel mai mare cadou pe care i-l poți face copilului tău este să fii fericită.

De fapt cel mai mare cadou pe care ți-l poți face și ție este să fii fericită. Este datoria ta supremă, atât față de tine cât și față de cei pe care îi iubești.

Primul pas spre a îți schimba viața este să ai relația pe care ai visat-o dintotdeauna. Este posibil!

Indiferent de vârstă, indiferent de context, poți avea relația pe care ți-o dorești!

Prețul acestui curs este de 497 RON. 497 RON pentru 8 săptămâni.

Asta înseamnă 62 RON pe săptămână, adică mai puțin de 9 RON pe zi.

Ce poți face cu mai puțin de 9 RON pe zi?

Îți poți cumpăra:

– o cafea nu din cele foarte bune și 2-3 covrigi.

– o cartelă de Metrou și două bilete de tramvai.

– 2 Merdenele.

Sau Poți să Investești în Relația Ta și să ajungi să te simți Iubită și Protejată cu Adevărat!
Înscrie-te Acum pe Lista de Așteptare!

Înscriere integrală – 697​ RON doar 497 RON

Înscriere în rate – 2 x 297 RON (a doua rată se achită la jumătatea cursului) 

Această ofertă este disponibilă doar la lansarea acestui curs. Ulterior prețul acestuia va crește. 

BONUS

Pe lângă toate lucrurile tari pe care le vei primi în acest curs, mai am o surpriză pentru tine!
Isolated-Tablet-Mock-up
Bonus: Cartea “10 Lucruri pe care un Psiholog nu ți le va Spune Niciodată despre Relații”

Pe lângă toate materialele și informațiile valoroase din curs, la final vei primi și ebook-ul "10 Lucruri pe care un Psiholog nu ți le va Spune Niciodată despre Relații”.

Am scris această carte pentru a veni în întâmpinarea celor care își doresc să aibă parte de o relație cu adevărat extraordinară.

În ea vei afla câteva secrete despre care nici măcar psihologii nu prea vorbesc.

Am publicat această carte în engleză, însă acum pentru tine am în premieră varianta tradusă. O vei primi la finalul cursului și va rămâne a ta pentru totdeauna.

Ai Garanție 100% timp de 14 Zile!

Am extraordinar de multă încredere în acest curs.

Pentru că știu că lucrurile de aici funcționează și că pe baza lor oricine poate obține rezultate și își poate face relația să funcționeze mai bine.

Le-am testat și eu pe majoritatea și le-am văzut aplicate pe mii de cupluri. Deci îți pot garanta că funcționează.

Dar, pentru că este normal să fii reticentă, îți ofer pe lângă cuvântul meu și Garanția 100%.

Dacă nu ești mulțumită de curs și de materiale, sau dacă pur și simplu nu-ți place fața mea, ai 14 zile la dispoziție (de la începerea efectivă a cursului, adică de la data primei întâlniri live de pe 6 Octombrie) ca să îți ceri bani înapoi.

Dacă vei face asta, îți voi returna suma integrală, fără alte întrebări.

Dacă Alegi Să Nu Te Înscrii

Testimoniale

Întrebări Frecvente Despre Curs

Prețul cursului este de 497 RON.

 • Da, plata în rate este disponibilă.

Plata se poate efectua cu cardul, sau prin transfer bancar.

Oficial, cursul va începe în 7 Octombrie și va dura 8 săptămâni.

Prima întâlnire LIVE va avea loc Miercuri, 7 Octombrie, de la ora 19:00.

Vei avea la dispoziție oricând înregistrările.  Vor rămâne ale tale pe viață

Garanția 100% money back este valabilă pentru 14 zile de la data începerii oficiale a cursului.

Dacă în aceste 14 zile tu decizi că acest curs nu este pentru tine, mă contactezi, iar eu îți voi restitui pe loc plata, fără nicio problemă.

Comunitatea va rămâne în permanență acolo pentru tine și vei avea acces la ea pe viață.

Da. Toate materialele pe care le vei primi în cele 8 săptămâni, incluzând aici înregistrările webinariilor, vor rămâne ale tale pe viață.

Poți să Înveți Cum Să Ai O Relație de Nota 10!

Poate pare ciudat să “înveți” lucrurile astea. Poate crezi că iubirea e doar aceea din filme, în care totul merge perfect de la A la Z.

Doar că de fapt nu e așa. În toate filmele și comediile romantice, partenerii au momente de cumpănă, momente în care se dezvoltă personal și învață ceva.

Asta îți propun și eu astăzi: să înveți cum să ai relația pe care ți-ai dorit-o dintotdeauna.

Știu că ești sceptică și e PERFECT NORMAL să fii așa.

Poate ai încercat deja o groază de lucruri și nimic nu a funcționat. Am văzut asta foarte des și am experimentat-o pe pielea mea.

De asta sunt 100% încrezător atunci când îți spun că se poate. Pentru că și eu personal am fost sceptic și totuși am găsit formula câștigătoare.

Indiferent cât de dramatică îți apare acum situația, există moduri în care poți face lucrurile mai bune.

Depinde DOAR DE TINE!

Alege să faci primul pas către o relație așa cum ai visat întotdeauna!

Nu Ai Nimic De Pierdut…

Și din experiența personală, îți pot spune că oamenii regretă DOAR lucrurile pe care nu le-au făcut…

Așa că nu mai ezita! Fă primul pas către o relație așa cum trebuie!

Sunt aici pentru tine și îți promit că sunt singurul om din România pentru care subiectul ăsta contează la modul personal.

Îmi pasă dacă îți vei face relația mai bună, mai mult decât ar trebui cel mai probabil.

De asta te asigur că VEI REUȘI!

Hai să facem lucrurile să fie așa cum trebuie! 

Te aștept!

Înscrie-te pe Lista de Așteptare!

Înscriere integrală – 697​ RON doar 497 RON

Înscriere în rate – 2 x 297 RON (a doua rată se achită la jumătatea cursului) 

Această ofertă este disponibilă doar la lansarea acestui curs. Ulterior prețul acestuia va crește. 

Contact

În cazul în care ai întrebări sau ai nevoie de alte informații pe care nu le-ai găsit pe această pagină, te invit să mă contactezi:

Copyright @ 2020 Petre Fluerașu