Cursul Fast forward Marketing

4% din Acțiuni îți aduc 64% din Rezultate

Triplează-ți încasările afacerii tale în doar 10 săptămâni în timp ce muncești mai puțin decât ai făcut-o vreodată!

“Ce să Fac în Legătură cu Relația Mea?”

E normal să îți dorești să ai o relație în care să te simți în siguranță, să simți că partenerul te iubește și este acolo pentru tine în fiecare moment.

Vrei să știi că te poți baza pe omul pe care îl iubești.

Însă nu faceți decât să vă certați, să vă reproșați lucruri. El nu te ascultă, nu îți acordă atenție, nu ține cont de părerea ta și nu aveți planuri de viitor comune.

Ai încercat să îi spui, să îi arăți că îl iubești. Ai schimbat foaia și ai încercat să fii fermă, sau din contră ai făcut ca el doar ca să nu vă certați. Și totuși nimic nu a funcționat.

Tăcerea este întreruptă doar de certuri și vă aruncați încă și încă o dată greșelile trecutului în față.

Este un cerc vicios din care simți că nu există ieșire. Încerci să vorbești cu el. Încerci să îi spui ce te deranjează, dar el îți spune că îl cicălești și că vrea să îl lași în pace.

Faci asta scrâșnind din dinți și aștepți momentul potrivit pentru a îi spune cât de mult te-a deranjat ce a făcut. Și tot așa. 

Am fost și eu unde ești tu astăzi să știi… 

La 19 Ani M-am Căsătorit!                       

Tocmai pentru că îmi doream o relație perfectă și visam să am relația aceea ca în filme. Îmi doream lucrurile astea, așa că am făcut acest pas foarte devreme.

Era prima mea relație serioasă și eram 100% convins că vom rămâne împreună pentru totdeauna. Eram deja împreună de 3 ani.

La 18 ani ne mutaserăm împreună și deși lucrurile nu erau perfecte, credeam cu tărie că acea fată era sufletul meu pereche.

 

 

  

 Am divorțat 2 ani mai târziu.

Aveam 21 de ani și viața mea fusese dată peste cap. Acela a fost momentul 0, momentul în care am început să vreau să știu și să înțeleg mai multe despre relații!

Dar să știi că nu am regretat niciodată că am făcut pasul ăsta. De asta și insist astăzi atât de mult pe a asculta de vocea interioară, de subconștient, atunci când vine vorba de relații.

Faptul că am luat atunci decizia corectă, chiar dacă a fost incredibil de dureroasă, mi-a permis să mă dezvolt, să nu rămân blocat. 

A fost nevoie să trec printr-un divorț și să fac alegeri grele ca să înțeleg că am anumite NEVOI de la viață în general și de la o relație în special.

Am descoperit pe parcurs că pot ajuta oamenii să aibă relații așa cum își doresc. Am ajutat Sute de Cupluri să ia decizii în legută Relațiile și am văzut exemple peste exemple, atât de relații toxice cât și de relații wow! 

De asta știu că ai Vrea Ca Totul Să Fie Așa Cum Era La Început

Atunci când simțeai entuziasm în fiecare zi, când îți arăta că te iubește și că este acolo pentru tine. Ți-e dor să te simți ca atunci!

Problema este că asta nu se poate întâmpla decât dacă faci ceva. Ca lucrurile să fie mai bune, trebuie să schimbi ceva. Nimic nu se va schimba de la sine.

Și să te “resemnezi”, să accepți că “asta este” nu niciodată o soluție. Orice decizie este mai bună decât lipsa de acțiune.   

Pentru că subconștientul tău nu poate să zică pur și simplu “asta e” și să fie ok așa. Dacă lucrurile nu merg bine, trebuie să schimi ceva… 

Relația Îți Afectează Întreaga Viață

Atunci când relația ta de cuplu se transformă într-un război, toate aspectele vieții tale au de suferit. Nimeni nu își dorește asta.

O relație nefericită generează stres, probleme și mai ales incertitudine. Asta nu face bine nici partenerilor, nici eventualilor copii.

Studiile au arătat că cel mai nociv mediu pentru un copil este o relație nefericită.

Poate pare incredibil, dar este mai bine ca un copil să crească doar cu un părinte, însă într-un mediu echilibrat, decât într-o relație în care există conflict după conflict.

Lucrurile Însă Nu Se Rezolvă de La Sine

Am interacționat cu sute de cupluri în ultimii 10 ani. Și ce am învățat din asta este că nimic nu se rezolvă fără acțiune din partea partenerilor.

Dacă aștepți și speri ca relația ta să se schimbe pur și simplu, nu faci decât să te minți singură. Singurul mod prin care problemele se vor rezolva este acțiunea.

Dacă vrei să schimbi ceva în relația ta, trebuie SĂ FACI CEVA PENTRU ASTA. Trebuie să vezi dacă lucrurile se pot salva sau nu și să iei o decizie.

Oricare ar fi decizia respectivă, ÎȚI GARANTEZ 100% ca îți va fi mai bine decât îți este acum… 

Uite Metoda care te va conduce Pas cu Pas către Cea Mai Bună Decizie

Dacă îți dorești o relație în care să simți cu adevărat că ești Iubită, respectată și dacă vrei să simți că poți avea încredere totală în partenerul tău, continuă să citești. 

 

Înainte de a merge mai departe, vreau să îți spun din start: TREBUIE SĂ TE PUI PE PRIMUL LOC!

 

Poți să ai parte de o relație așa cum ai visat dintotdeauna. Dar asta nu înseamnă automat că relația în care ești acum este aceasta.

 

Este important să știi că există pași concreți care te vor ajuta să își repari relația. Dar o să fiu 100% sincer cu tine și o să îți spun că multe relații nu pot fi reparate.

 

De asta este la fel de important să știi cum să îți dai seama când o relația nu poate să funcționeze și să ALEGI să pleci.

 

O Metodă Care Îți Va Aduce Rezultate

 

Am ajutat în ultimii 10 ani foarte multe persoane. Pe subiecte ca relațiile, adicțiile, dezvoltare personală și nu numai. Este vocația și pasiunea mea.

 

Și ce am învățat în toți acești ani este că oamenii vor rezultate. Nu teorii complexe, nu citate motivaționale, ci REZULTATE.

 

Și înțeleg perfect asta, și eu sunt la fel. Nu suport învârtitul în cerc, nu suport să îmi plâng mie sau altora de milă.

 

De asta tot ceea ce îmi doresc este să mă asigur că TU ai parte de REZULTATE!

 

Această Metodă te va duce la rezultate. La final Vei Știi EXACT care este cea mai bună decizie pe care o poți lua în legătură cu relația ta. 

 

Află Cum Să Ai O Relație De Nota 10

Pași Mici, Concreți, Care Chiar Funcționează

 

Am văzut foarte multe metode care promit marea cu sarea. Lucruri incredibile care nu există în lumea reală.

 

Eu nu îți promit lucruri absurde. Îmi vine să plâng când văd atâtea cursuri și programe care garantează lucruri
imposibile.

 

Ar fi greșit dacă ți-aș promite că relația ta va fi perfectă la finalul acestui curs. Pentru că există relații care nu pot să fie salvate, există oameni care nu sunt compatibili.

 

Ce îți promit eu este că până la finalul acestui curs VEI ȘTI dacă poți sau nu să îți salvezi relația și vei avea clar
un plan de acțiune într-un sens sau altul.

Este tot ce mă interesează, să mă asigur că tu poți să iei decizia cea mai bună! Și asta m-a interesat întotdeauna în interacțiunea mea cu ceilalți, să îi ajut să fie fericiți!

 

Mărturie pentru asta stau miile de persoane cu care am interacționat de-a lungul timpului și pe care le-am ajutat într-un fel sau altul.

 

Este Fundamental Să Fii Fericită!

 

Știu că de multe ori simți că ai ajuns la capătul răbdării. Poate chiar te-ai resemnat, ți-ai spus că nu mai este nimic de făcut și că asta va fi viața ta.

 

Sunt aici să îți spun că nu trebuie să fie așa. Nu ai încercat încă tot ceea ce puteai să încerci pentru a îți salva
relația și mai ales, nu ai luat o decizie în privința asta.

 

Dacă vrei să încerci să îți faci relația să funcționeze, să încercați să rezolvați problemele și să nu mai treci prin
aceleași certuri nesfârșite, ești unde trebuie.

 

Poate se va putea, poate nu. La final însă vei ști clar că ai făcut TOT CE SE POATE! Și ori se poate, ori nu se poate și poți să pleci cu inima ușoară știind că ai dat 100%!

 

Despre asta este vorba, să fii sigură 100% că decizia pe care o iei este cea mai bună. Și nu trebuie să faci asta singură.

 

Pentru că de astăzi poți să te înscrii la ediția a 3-a a cursului experențial “Rămâi sau Pleci?”

 

Experiența mea va fi pusă pe parcursul a 8 săptămâni în slujba ta. Îți voi transmite tot ceea ce am învățat în 11 ani de studiu ai relațiilor. 

 

Ediția a 3-a începe pe 31 Martie! 

 

Cei 8 Pași

 

Cursul se va desfășura pe parcursul a 8 săptămâni, în care vei învăța cei 8 pași fundamentali care te vor ajuta să iei decizia corectă în legătură cu relația ta.

 

Bazându-mă pe studii, ultimele cercetări în domeniu precum și experiența mea personală și interacțiunea cu mii de cupluri, am ajuns la concluzia că acești 8 pași sunt metoda prin care poți ajunge la soluția cea mai potrivită pentru tine și relația ta.

 

În acest curs te voi ajuta să treci prin ei toți, dar aplicat pe propria ta relație. Îți voi spune ce poți face CONCRET pentru a îți înțelege relația, a lucra cu adevărat la ea și a vedea dacă mai poate sau nu să fie salvată.

 

Cei 8 Pași fundamentali sunt:

 

1. Evaluarea Relației

 

2. Înțelegerea Autentică a Problemelor din Relație – Descoperirea Nevoilor Fundamentale

3. Comunicarea Reală cu Partenerul și Luarea unei Decizii Intermediare

 

4. Lucru concret la relație – Vulnerabilizare și Înțelegere a Traumelor

 

5. Lucru concret la relație – Îmbunătățirea Comunicării și A Obiceiurilor de Zi cu Zi

 

6. Lucru concret la relație – Conexiune Autentică și Viață Intimă ca La Început

 

7. Lucru concret la relație – Protejarea de Influențele din Exterior și Compromisurile

 

8. Stabilirea unui Calendar și Decizia FinalăRămâi sau Pleci?

 

 

Fiecare dintre acest pas fundamental va fi tratat pe larg. Îți voi expune pe scurt teoria, îți voi oferi argumentele științifice, iar mai apoi îți voi arăta cu exemple de ce lucrurile pe care ți le spun funcționează.

 

Și, poate cel mai important, îți voi răspunde la întrebări și te voi ajuta să particularizezi toate aceste lucruri pe relația ta.

 

Mă voi asigura că până la finalul acestui curs:

Vei Știi ce îți dorești cu adevărat de la relația ta de cuplu.

Vei vedea dacă relația ta poate sau nu să funcționeze

● Vei lua o decizie pe care nu o vei regreta, pentru că vei avea certitudinea că este 100% cea care te va face cu adevărat fericită!

Vei știi cum să îți evaluezi relația de cuplu așa cum trebuie și cum să identifici imediat care sunt problemele în viitor, fie în această relație fie în altele.  

Îți vei afla nevoile fundamentale și cum să faci diferența dintre acestea și simple dorințe.

Vei afla tehnici speciale care îți vor permite să comunici cu partenerul astfel încât el chiar să te asculte.

Vei vedea ce poți face pentru a reaprinde flacăra pasiunii în relația ta și îl vei face pe partener să te dorească ca înainte.

Vei știi cele mai bune metode pentru a rezista influențelor exterioare și cum să nu îi mai lași pe “alții” să se bage între voi.

● Îți voi împărțăți să discuți cu partenerul tău despre subiecte sensibile ca bani, dependențe, familie, responsabilități, fără să îl enervezi și vei vedea că te va lua în seamă.

Voi fi alături de tine și mă voi asigura că decizia la care ajungi este cea corectă, care te va face cu adevărat fericită. Indiferent care va fi ea, mă voi asigur că va fi bună pentru tine.  

Fă Primul Pas către o relație așa cum Meriți! ​
Înscrie-te până când expiră cronometrul!

Taxă Înscriere 997 RON  / doar 297 RON

Musician | DJ

About The Band

Sed sollicitudin est metus, vel malesuada mauris ultrices varius. Aenean mollis in tellus sed semper. Nulla posuere nibh.

Duis ac aliquet ante. Quisque congue turpis sed lacus aliquet, at iaculis ante cursus. Aliquam sed velit gravida, mollis lectus nec, pulvinar justo. Nunc egestas metus erat, vitae lacinia risus bibendum et. Integer ultricies lorem vel nibh feugiat, maximus convallis diam vehicula. Maecenas sollicitudin aliquet ligula.

Cum se Desfășoară Cursul?

Ediția a 3-a a cursul “Rămâi sau Pleci?” începe Miercuri, pe 31 Martie și se va desfășura pe parcursul a 8 săptămâni.

 

Totul se va întâmpla pe Facebook. Odată ce te înscrii, vei fi adăugată pe un grup de Facebook dedicat acestui curs, alături de ceilalți participanți. Nu trebuie să instalezi absolut niciun program special, ai nevoie doar de un laptop sau un telefon cu conexiune la Internet.

 

O dată pe săptămână, în fiecare Miercuri, ne vom întâlni pentru webinar-ul săptămânal. Acesta va fi în direct.

 

În aceste webinarii eu îți voi explica în detaliu subiectele pe care ne vom concentra în respectiva săptămână și îți voi oferi exemple, atât din viața mea personală cât și din viața a mii de cupluri cu care am interacționat și pe care le-am ajutat de-a lungul timpului.

 

La sfârșitul fiecărui webinar va exista o sesiune de întrebări și răspunsuri unde vei avea ocazia să îmi pui în direct toate întrebările pe care le dorești, tocmai pentru a primi răspunsuri concrete, pe care să poți începe să le aplici imediat.

 

Dacă nu poți participa la o întâlnire LIVE nu îți face probleme, vei avea la dispoziție înregistrările.

 

De la o săptămână la alta, vei primi exerciții pe care să le faci acasă, atât singură cât și împreună cu partenerul.

 

Vei vedea rezultate în fiecare săptămână. Iar până la finalul cursului vei ști 100% care este decizia cea mai bună pentru tine! Vei alege să rămâi sau să pleci fiind sigură că faci ceea ce trebuie!

13 Motive Să Te Înscrii La Curs

Înscrie-te acum și Află Dacă Ești blocată în Relația TA!

O poți face până când expiră cronometrul!
 • Detalii organizatorice (explicații despre cum va funcționa concret cursul).
 • Primele detalii despre ceea ce înseamnă o relație fericită.
 • Identificarea problemelor principale în relație, atât din perspectiva ta, cât și a partenerului.
 • Vom face împreună o listă cu lucrurile la care vrei să lucrezi pe perioada acestui curs, tocmai pentru că vreau să fiu sigur că voi reuși să îți ofer exact sfaturile concrete de care ai nevoie.
 • Vei primi și prima temă pentru acasă o dată cu acest Webinar.
 • Cum să îți Dai Seama Dacă Relația ta Este Ceea ce Ai Nevoie Sau Dacă Ești într-o relație Toxică
 • Ce înseamnă o Nevoie și de Unde Vin ele?
 • Ce sunt dorințele și care este legătura dintre ele și nevoi
 • Cum Să faci Diferența între Ceea ce Vrei și ceea ce ai Nevoie și Mai ales cum se schimbă relația ta în funcție de asta.
 • Care sunt motivele care te-au adus în acest punct, de ce a ajuns relația ta aici.
 • Vei primi următoarea temă pentru acasă și prima care îl va implica direct și pe partener.
 • Cine “este de vină” pentru problemele din relație?
 • Cum Îți Afectează Traumele din Copilărie Relația și Cum Să Le Rezolvi
 • Vei Înțelege care sunt adevăratele motive din spatele certurilor și te voi ajuta să îți faci o imagine clară asupra motivelor reale care se ascund în spatele problemelor din relația ta.
 • În această săptămână vei împărtăși concluziile la care ai ajuns partenerului și vei vedea ce reacții obții de la el.
 • Vei învăța de ce o decizie este importantă și care sunt posibile drumuri pe care o poate apuca concret relația ta
 • Vei Lua o Decizie Intermediară despre Relația ta de Cuplu
 • Îți voi explica ce înseamnă cu adevărat vulnerabilitatea și cât de multe îți poate aduce ea în relație.
 • Relația ta nu trebuie să fie un câmp de luptă, iar prin Vulnerabilizare vei reuși să refaci conexiunea cu partenerul tău.
 • Scopul acestui webinar este să te ajute să te reconectezi cu partenerul și să simți că ești din nou într-o relație ca la început.
 • Vei învăța cum poți contracara efectele traumelor din copilărie și foste relații și vei vedea cum poți să ai o relație de cuplu sănătoasă.
 • La sfârșitul webinarului, vei primi teme concrete care te vor ajuta să îl implici și pe partener în acest proces și să fiți vulnerabili împreună. Va descoperi și ele cât de multe beneficii există în asta.
 • În orice relație, lucrurile pleacă de la comunicare. Comunicarea deficitară stă la baza foarte multor probleme în relații.
 • În acest webinar îți voi arăta tehnici care funcționează pentru a îmbunătăți radical comunicarea cu partenerul tău.
 • Îți voi oferi exemple reale și îți voi spune concret ce CUVINTE și EXPRESII să folosești pentru a obține reacțiile dorite.
 • Vei Învăța Cum Să Vorbești cu El Ca Să te Asculte
 • Comunicarea este pasul cel mai important către rezolvarea problemelor din relație.
 • În temele pentru acasă din această săptămână, vei face pași concreți pentru a încerca să îmbunătățești comunicarea de zi cu zi în relația ta.
 • 90% dintre problemele care duc la despărțire în cupluri au într-un fel sau altul legătură cu zona intimității.
 • Îți voi explica De Ce Intimitatea este Fundamentală în Relația Ta De cuplu și care sunt diferențele între modul în care bărbații și femeile percep subiectul sexualitate.
 • Îți voi răspunde direct la întrebări și îți voi arăta tehnici și metode prin care poți să îl faci să te observe din nou ca și FEMEIE.
 • Vei învăța cum și ce să faci exact ca să vezi dacă mai poți reaprinde flacăra Pasiunii în cuplu.
 • Îți voi dezvălui tehnici speciale care te pot ajuta să dezvolți o conexiune puternică cu partenerul tău și să readuceți clipele magice înapoi.
 • De foarte multe ori, problemele în cuplu nu țin doar de cei doi parteneri. Aceștia sunt influențați de diverse persoane din exterior.
 • În acest webinar îți voi spune cum să faci față unor astfel de situații și cum să comunici cu partenerul tău pentru a rezolva astfel de problem pe viitor.
 • Vei învăța să abordezi aceste situații cu tact și să ajungi la o rezolvare benefică ție și relației, în loc de certurile nesfârșite la care se ajunge de obicei.
 • Te voi învăța tehnici de calmare și de persuasiune pe care le-am folosit și eu în situații foarte tensionate și cu miză mare. Aceste tehnici au dat întotdeauna rezultate pentru mine și sunt 100% sigur că vor funcționa și pentru tine.
 • După această săptămână vei știi cum să te descurci cu familia, prietenii sau copiii în contextul relației tale. Vei afla cum să nu te mai pui niciodată pe locul 2. 
 • Tragem concluziile în urma acestor 8 săptămâni.
 • Vei afla în această întâlnire ce să faci atunci când înțelegi că relația ta, în ciuda eforturilor tale, nu poate funcționa.  
 • Dacă Trebuie Să te Desparți, vei afla cum să faci asta mai ușor și fără probleme.
 • Îți arăt cum să tragi linia, să înțelegi exact la ce anume ai de lucrat în următoarele luni și care sunt cele mai bune soluții
 • Vei înțelege de ce stabilirea unui calendar este fundamental pentru ca să ajungi la rezultate.
 • Îți voi explica mecanismul de a lua o decizie, care te va ajuta să fii în regulă cu adevărat, oricum

Program ul Cursului

Sed sollicitudin est metus, vel malesuada mauris ultrices varius. Aenean mollis in tellus sed semper. Nulla posuere nibh.

Ai cheltui 5,3 LEI pe zi pentru a fi fericită?

Nu ai idee cât de mult rău îți faci stând într-o relație în care nu ești fericită. RĂU
FIZIC!

Studii recente au observat o legătură între fericirea în relații și diferite boli.
Oamenii aflați în relații nefericite mor mai tineri și sunt mai predispuși la  numeroase boli grave.

Asta pe lângă calitatea redusă a existenței tale și pe lângă efectele pe care o relație toxică le are asupra celorlalte aspecte ale vieții.

Ca să nu mai vorbesc despre efectul pe care o relație toxică îl are asupra copiilor. Copii învață tiparele părinților și mai apoi ajung să le aplice.

Am auzit scuza cu “stau într-o relație nefericită pentru copii” de atâtea ori. Cel mai mare cadou pe care i-l poți face copilului tău este să fii fericită. De fapt cel mai mare cadou pe care ți-l poți face și ție este să fii fericită. Este datoria ta supremă, atât față de tine cât și față de cei pe care îi iubești.

Primul pas spre a îți schimba viața este să iei o decizie legată de relația ta.

Să nu mai stai blocată dacă lucrurile nu se pot îmbunătăți sau să le îmbunătățești dacă se poate aplicând sfaturi care chiar funcționează.

Indiferent de vârstă, indiferent de context, nu trebuie să te resemnezi cu mai puțin decât relația pe care ți-o dorești!

Prețul redus al acestui curs este de 297 RON. 297 RON pentru 8 săptămâni.

Asta înseamnă 37 LEI pe săptămână, adică 5.3 LEI pe zi.

Ce poți face cu 5 LEI pe zi?

Îți poți cumpăra: o cafea, sau o cartelă de Metrou cu 2 călătorii sau o Merdenea. 

 

Sau Poți să Investești în Tine, și să Alegi să Fii Fericită cu adevărat!
Când se termină timpul, Înscrierile se vor Închide!

Taxă Înscriere 997 RON  / doar 297 RON 

BONUS

Pe lângă toate lucrurile tari pe care le vei primi în acest curs, mai am o surpriză pentru tine!
Isolated-Tablet-Mock-up
Ebook-ul “10 Lucruri pe care un Psiholog nu ți le va Spune Niciodată despre Relații”

Pe lângă toate materialele și informațiile valoroase din curs, la final vei primi și ebook-ul "10 Lucruri pe care un Psiholog nu ți le va Spune Niciodată despre Relații”.

Am scris această carte pentru a veni în întâmpinarea celor care își doresc să aibă parte de o relație cu adevărat extraordinară și care nu sunt dispuși să se mulțumească cu mai puțin.

În ea vei afla câteva secrete despre care nici măcar specialiștii nu prea vorbesc.

Am publicat această carte în engleză, însă acum pentru tine am în premieră varianta tradusă. O vei primi la finalul cursului și va rămâne a ta pentru totdeauna.

Ai Garanție 100% timp de 14 Zile!

Am extraordinar de multă încredere în acest curs.

Pentru că știu că lucrurile de aici funcționează și că pe baza lor oricine poate obține rezultate și își poate face relația să funcționeze mai bine.

Le-am testat și eu pe majoritatea și le-am văzut aplicate pe mii de cupluri. Deci îți pot garanta că funcționează.

Dar, pentru că este normal să fii reticentă, îți ofer pe lângă cuvântul meu și Garanția 100%.

Dacă nu ești mulțumită de curs și de materiale, sau dacă pur și simplu nu-ți place fața mea, ai 14 zile la dispoziție (de la începerea efectivă a cursului, adică de la data primei întâlniri live de pe 6 Ianuarie) ca să îți ceri banii înapoi.

Dacă vei face asta, îți voi returna suma integrală, fără alte întrebări.

Dacă Alegi Să Nu Te Înscrii

Și iată ce spun oamenii care au lucrat cu mine până acum

Iată câteva dintre lucrurile pe care le-au avut de spus despre noi oamenii pe care i-am ajutat să ajungă la rezultate prin cursurile și programele noastre. 

Întrebări Frecvente Despre Curs

Prețul cursului este de 297 RON.

Plata se poate efectua cu cardul, direct pe site, sau prin transfer bancar.

Oficial, cursul va începe în 31 Martie și va dura 8 săptămâni.

Prima întâlnire LIVE va avea loc Miercuri, 31 Martie, de la ora 19:00.

Vei avea la dispoziție oricând înregistrările.  Vor rămâne ale tale pe viață

Garanția 100% money back este valabilă pentru 14 zile de la data începerii oficiale a cursului.

Dacă în aceste 14 zile tu decizi că acest curs nu este pentru tine, mă contactezi, iar eu îți voi restitui pe loc plata, fără nicio problemă.

Comunitatea va rămâne în permanență acolo pentru tine și vei avea acces la ea pe viață.

Da. Toate materialele pe care le vei primi în cele 8 săptămâni, incluzând aici înregistrările webinariilor, vor rămâne ale tale pe viață.

Vrei să știi clar dacă Relația Ta mai poate sau nu să fie Salvată?

E normal să te simți pierdută în relația ta, să simți că nu știi unde să o mai apuci, să nu știi ce să faci și încotro să o iei.

Fiecare dintre noi trece prin astfel de momente în viață. În toate filmele și comediile romantice, partenerii au momente de cumpănă, momente în care se dezvoltă personal și învață ceva.

Asta îți propun și eu astăzi: să înveți cum să iei o decizie în care chiar să crezi. O decizie care să simți că este cea corectă.

Vreau să te ajut să ajungi la o concluzie, să știi ce poți să faci pentru a fi fericită. Trăiești o singură dată și e păcat să nu ai parte de fericirea pe care o meriți pentru că ești blocată la o răscruce.  

Știu că ești sceptică și e PERFECT NORMAL să fii așa.

Poate ai încercat deja o groază de lucruri și nimic nu a funcționat. Am văzut asta foarte des și am experimentat-o pe pielea mea.

De asta sunt 100% încrezător atunci când îți spun că se poate. Pentru că și eu personal am fost sceptic și totuși am găsit formula câștigătoare.

Indiferent cât de dramatică îți apare acum situația, există moduri în care poți face lucrurile mai bune.

Depinde DOAR DE TINE să alegi să IEI o decizie! Fie îți faci relația să fie așa cum visezi fie pleci și găsești altceva.

La oricare răspuns ai ajunge în urma acestor 8 săptămâni vei fi liniștită știind că ai ales să faci primul pas către a fi cu adevărat FERICITĂ!

Nu Ai Nimic De Pierdut…

Și din experiența personală, îți pot spune că oamenii regretă DOAR lucrurile pe care nu le-au făcut…

Așa că nu mai ezita! Fă primul pas către luarea unei decizii în relația ta!

Sunt aici pentru tine și îți promit că sunt singurul om din România pentru care subiectul ăsta contează la modul personal.

Îmi pasă dacă iei decizia corectă și îți voi oferi toată energia mea pe parcursul cursului pentru ca să mă asigur că vei ajunge la rezultate concrete.

Hai să facem lucrurile să fie așa cum trebuie! 

Te aștept!

Alege Să Te Înscrii În Cel Mai Concret Curs despre Relații din România!

Taxă Înscriere 997 RON  / doar 297 RON 

Upgrade Your Playlist Today!

În cazul în care ai întrebări sau ai nevoie de alte informații pe care nu le-ai găsit pe această pagină, te invit să ne contactezi: