MiniCursRelatii

Cum Să Ai O Relație de Cuplu Bazată Pe Încredere, În Care Să Te Simți Iubit/ă! – 6 PAȘI

Îmbunătățește-ți Relația        6 Lecții Gratuite pe Email!

Abonează-te Și Le Primești Imediat!

Dacă cunoști alte persoane care crezi că ar beneficia de pe urma unui astfel de material, recomandă-le să se înscrie. Le va fi de folos!

Ce primești pe E-mail după ce te abonezi:

Am foarte multe să-ți împărtășesc, de aceea am și creat acest newsletter la care te invit acum să te abonezi.

O dată ce o faci, primești cele 6 Lecții Gratuite. Acestea te vor ajuta să îți înțelegi mai bine relația și să o îmbunătățești. Sau să pleci dacă nu se mai poate face nimic!

Iată ce vei primi în cele 6 Lecții:

Poza 1

Câteva Cuvinte Despre Mine

Eu sunt Petre Fluerașu și sunt pasionat de oameni.

Vocația mea, cea mai mare dorință și motivul principal pentru care mă ridic din pat dimineața este să ajut cât mai mulți oameni să își atingă potențialul maxim.

Am învățat foarte multe lucruri de-a lungul timpului în domenii precum psihologie, dezvoltare personală, coaching sau marketing.

Dar subiectul care m-a atras dintotdeauna Ca un Magnet a fost cel al relațiilor. Cred cu tărie că relația de cuplu este fundamentală pentru ca un om să poată să își atingă potențialul maxim.

Am început să fiu fascinant de relații, iubire, sexualitate și tot ceea ce presupune sfera asta la 21 de ani. Am trecut atunci printr-o despărțire dureroasă, care m-a făcut să-mi doresc să înțeleg cu adevărat cum funcționează dinamica relațiilor de cuplu.

De atunci au trecut 11 ani, în care am învățat incredibil de multe despre relații. Am fost de-a lungul acestor ani În Toate Posturile Posibile, am experimentat la prima mână toate lucrurile despre care vorbesc acum.

Am descoperit pe parcurs că pot ajuta oamenii să aibă relații așa cum își doresc. Am Ajutat Sute de Cupluri să ia o decizie în privința Relației Lor și am văzut exemple peste exemple, atât de relații toxice cât și de relații wow! exnare.

Vreau Să Îți Ofer Experiența Mea

În 2020 însă m-am hotărât să trec la un alt nivel și să ajung cu mesajul meu la cât mai mulți oameni. Cred sincer că misiunea mea este să îi ajut pe cât mai mulți să aibă parte de o relație așa cum visează, indiferent ce presupune asta.

Abordarea mea este diferită de cea a majorităților experților în domeniu. Deși am citit sute de cărți și aș putea să scriu sute de pagini de teorie, nu cred că aceasta este calea corectă.

Tocmai de aceea încerc să vin în fața oamenilor cu un nou model. Sfaturile, modelele pe care eu ți le propun se bazează pe lucruri concrete. Îți voi vorbi despre studii, statistici, lucruri concrete pe care le-am testat chiar eu în LUMEA REALĂ, lucruri care s-au demonstrat că funcționează.

Nu îți voi spune niciodată teorii sterile, pentru că lumea reală este alta. Am luat aceste teorii și le-am adaptat perioadei în care trăim, tocmai pentru a putea să îți ofer sfaturi concrete.

Din materialele mele vei afla ce poți să faci CONCRET pentru a îmbunătăți aspecte specifice ale relației tale, relația ta cu totul și în cele din urmă întreaga viață! Sau dimpotrivă, vei descoperi că nu se mai poate face nimic și putea să pleci știind că ai făcut tot ce ai putut pentru relație. 

Acordă-mi încrederea ta și te asigur că vei reuși să ai o relație Așa Cum Îți Dorești! 

Cred în asta și mai ales, Cred În Tine! 

6 Pași Spre O Relație de Cuplu Bazată Pe Încredere, În Care Să Te Simți Iubit/ă!

Îmbunătățește-ți Relația Urmând Aceste Sfaturi Concrete, Testate, Care Chiar Funcționează.

6 Lecții Gratuite prin Email!

Abonează-te Și Le Primești Imediat!

Dă un SHARE dacă ai în listă persoane care ar beneficia de pe urma acestui minicurs.

Copyright @ 2020 Petre Fluerașu