Webinar LIVE Gratuit

Care sunt Cauzele Reale

Webinarul Are loc Vineri, 5 Februarie, ora 19:00

ale Problemelor în Cuplu

Vino live și:

La finalul Webinarului vei ști care este cea mai bună metodă pentru a îți evalua relația și a identifica cauzele reale care se ascund în spatele problemelor din cuplu. 

Webinarul este pentru tine dacă

Nu veni la Webinar dacă nu vrei să faci schimbări în relația ta cu adevărat și te interesează doar să te plângi de partener. Vom vorbi despre soluții și lucruri care chiar funcționează!

Înscrie-te Chiar Acum la Webinarul “Care sunt Cauzele Reale ale Problemelor În Cuplu” și hai să descoperim împreună cum poți să îți faci relația să funcționeze.

Despre Petre Fluerașu

Sunt pasionat de oameni.

Vocația mea, cea mai mare dorință și motivul principal pentru care mă ridic din pat dimineața este să ajut cât mai mulți oameni să își atingă potențialul maxim.

Am terminat facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării și un Master în domeniul Resurselor Umane și Comunicării Manageriale. În prezent sunt student în anul I la facultatea de Psihologie.

Sunt autor online, coach, antreprenor, marketer și copywriter. Iubesc să ajut cât mai mulți oameni prin experiența mea și este lucrul care mă motivează la maximum în fiecare zi.

Subiectul care m-a atras dintotdeauna Ca un Magnet a fost cel al relațiilor. Cred cu tărie că relația de cuplu este fundamentală pentru fericire și că nu trebuie niciodată să te mulțumești cu mai puțin decât ai cu adevărat nevoie.

Tocmai de aceea încerc să vin în fața oamenilor cu un nou model. Sfaturile, modelele pe care eu ți le propun se bazează pe lucruri concrete. Îți voi vorbi despre studii, statistici, lucruri concrete pe care le-am testat chiar eu în LUMEA REALĂ, lucruri care s-au demonstrat că funcționează.

Nu îți voi spune niciodată teorii sterile, pentru că lumea reală este alta. Am luat aceste teorii și le-am adaptat perioadei în care trăim, tocmai pentru a putea să îți ofer sfaturi concrete. 

 

Înscrie-te chiar Acum
La Webinarul care va începe să îți transforme relația

Webinarul are loc Vineri, 5 Februarie, ora 19:00